KYLLINGWRAPS

Ta med deg en rask og smakfull lunsj når du skal ut på farten. Perfekt for både travle dager, eller et enkelt måltid med venner på hyttetur. 

 

Her har vi samlet fire fantastiske oppskrifter på wraps med mange herlige smakskombinasjoner. Om du elsker indiske kryde, god klassisk BBQ, eller sunn og frisk mango, vil du garantert finne din favoritt. Fordi god mat både kan være enkelt og raskt!

 • BBQ kyllingwrap

  Knasende god

  BBQ KYLLINGWRAP

  Knasende, god wrap med bbq saus, kylling, pære og syltet rødløk. En herlig miks som gjør dette til en sommerfavoritt. Friskt og godt måltid du kan servere til sommermiddagen med venner, eller ta med som en god lunsj på fjellturer i sommer. Velg din favoritt-lefse og sett sammen denne nydelige wrapen på null komma niks!

  Se oppskrift her!
 • Myk og saftig

  TERIYAKI KYLLINGWRAP

  Nydelig wrap med teriyaki kylling og omelett med masse smak og deilig myk konsistens. Dette er en proteinrik wrap med masse gode næringsstoffer som passer perfekt til lunsj eller middag etter en god treningsøkt, eller bare som en deilig wrap på farta. Omelett lages enkelt i stekeovn, og teriyaki sausen kan du lage selv fra bunnen av med denne oppskriften. Nyt!

  Se oppskrift her!
  TERIYAKI KYLLINGWRAP
 • MURGH MAKHANI WRAP

  Indisk

  MURGH MAKHANI WRAP

  Indisk inspirert wrap med kylling, linser, brent kokos og karri. Her får du en smakfull og god wrap som du kan ta med deg på sommerens utflukter! Vær kreativ og tilsett dine favorittgrønnsaker eller krydre den med litt ekstra spice etter din smak. Drøm deg til India med denne friske og raske kyllingwrapen som passer til alle anledninger.

  Se oppskrift her!
 • Eksotisk og frisk

  KYLLINGWRAP

  En asiatisk inspirert wrap med kylling, mango, avokado og chilimayo. En søt, frisk og spicy wrap som smelter i munnen. Har du lyst på en ekstra god matpakke, eller en rask og enkel middag? Her er det fort gjort å rulle seg en skikkelig smakfull matbit. Server til filmkvelder eller ta med på stranda for en sommerlig og herlig lunsj!

  Se oppskrift her!
  KYLLINGWRAP