Murgh makhani wrap

Murgh makhani wrap

Indisk inspirert kyllingwrap med linser, brent kokos og karri.

Print

Ingredienser

400 g Stekt og skivet kyllingfilet classic
1 dl kokos
3 dl gresk yoghurt
4 stk store wrap
400 g kokte linser
2 stk rød paprika
1 stk gul løk
2 stk tomat
1 potte koriander
0.5 dl revet ingefær
2 ss garam masala
2 ss sukker
0.5 ss chilipulver
0.5 ss kardemomme
2 ss flytende honning
3 dl smør
1 stk sitron (saften av)
0.5 stk isbergsalat
2 ss nøytral olje

Instruksjoner

Rist kokos i en tørr panne til den har fått en gyllen farge.

Kutt grønnsakene i passe strimler, tomatene og koriander kan hakkes i små biter.

Varm opp olje og smør i en stekepanne på middels varme. Tilsett ingefær, sukker og krydder. Rør rundt i et par minutter.

Tilsett kyllingen, grønnsakene og linsene og rør rundt i 1 minutt. Ta pannen av varmen og tilsett yoghurt, honning, sitronsaft og koriander. Sett til avkjøling.

Legg ut tortillalefsene og fyll med kylling blandingen. Strø på ristet kokos, frisk koriander og strimlet isbergsalat. Press litt sitronsaft over, rull sammen lefsen i matpapir og server.

 

Spiseklar Kyllingfilet