Ofte stilte spørsmål

Vi har samlet ofte stilte spørsmål, slik at du som forbruker forhåpentligvis får svar på det du måtte lure på!

Hvis du ikke fikk svar på det du lurte på er det bare å sende oss en melding på Facebook eller Instagram

x

Hva er spiseklar? 

Spiseklar er en produktserie som er laget av Den Stolte Hane. Spiseklar lårfilet og kyllingfilet har eksistert en stund på markedet allerede. Vi ser at veldig mange forbrukere digger løsningen med at sunn og god mat kan være både enkelt og kjapt å lage! 

Kan spiseklar spises rett ut av boksen? 

Som navnet tilsier kan spiseklar produktene spises rett ut av boksen ja! Alle produktene er stekt på forhånd, men kan naturligvis også varmes opp igjen hvis man ønsker det. 

x

Hvor får jeg tak i spiseklar produkter? 

Utsalgssteder er Coop, Oda.no, i utvalgte Joker, Kiwi, Spar og Meny. 

.

Hvor mye koster spiseklar produkter? 

Prisene kan variere fra butikk til butikk. I tillegg varierer det mellom produktene. Du vil finne produktene til en pris vanligvis mellom 40-50 kr.

x

x

Hvilket produkt egner seg best til oppvarming?

Alle produktene fra spiseklar kan varmes opp, men det som egner seg aller best er spiseklar lårfilet på grunn av at kyllingen har litt mer fett rundt hoftepartiet. Det medfører saftigere kjøtt, og av samme grunn kjøtt som egner seg enda litt bedre til oppvarming.

x

Hva er spiseklar planteprotein? 

Spiseklar planteprotein er vår store nyhet. Vi ønsker å fokusere på klimavennlig og sunne valg og det var derfor naturlig å utvide sortimentet vårt. Spiseklar planteprotein er et 100% plantebasert alternativ. Spiseklar Planteprotein inneholder mye protein. Med 19g protein pr 100g kan du fint spise dette istedenfor kjøtt

Er spiseklar planteprotein vegansk? 

Produktet og alle ingrediensene er veganske, men produseres på samme anlegg som kylling. Planteprotein produseres alene tidlig, og før det begynner å bli produsert kylling på anlegget – men fordi det produseres på samme anlegg er mattilsynet tydelig på at produktet teknisk sett kan inneholde DNA fra kylling. Derfor merker vi ikke produktet som vegansk, men heller som planteprotein.

x

Hva inneholder Spiseklar Planteprotein?

Vann, erteprotein, salt, sukker, tomat, løk, krydder (paprika, gurkemeie, koriander, spisskummen, jalapeno, hvitløk, cayenne), aroma, surhetsregulerende middel (E330), krydderekstrakt (paprika, ingefær), fargestoff (E150d)

En fullstendig oversikt over næringsinnhold per 100 g finner du her.

x

Ønsker du å lese mer om Den Stolte Hane?