Bbq kylling wrap

Bbq kylling wrap

Knasende, god wrap med bbq saus, kylling, pære og syltet rødløk.

Print

kyllingwok

Denne oppskriften er beregnet til 4 porsjoner. 

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5

Ingredienser

400 g spiseklar lårfilet bbq 
2 stk hjertesalat
2 stk stangselleri
2 stk tortilla lefser
5 ss bbq saus
 

Syltet rød løk

1.5 dl sukker
2 dl eddik
2 stk rødløk

Instruksjoner

Syltet rødløk

  1. Rens og kutt rødløken i tynne strimler. Ha løken i en tett form f. eks sylteglass.
  2. Tilsett sukker og eddik og sett til avkjøling. Dette kan godt gjøres dagen før, hvis du ikke har tid til det la løken stå i minst 30 minutter.

Wrap

  1. Rens og kutt selleri og pære til staver. Bryt salaten grovt og skyll den i kaldt vann. Anrett en stripe med bbq saus på tortillalefsene. Legg på kylling, salat, grønnsaker og pære. Topp med syltet rødløk. Rull sammen lefsen i matpapir og server.
Spiseklar Lårfilet