Eksotisk kylling wrap
En asiatisk inspirert wrap med kylling, mango, avokado og chilimayo.
PrintI alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5
Ingredienser
wrap
400 g stekt og skivet kyllingfilet classic
4 stk tortilla lefser
1 stk mango
1 stk agurk
1 stk avokado
1 stk gulrot
1 potte koriander
2 ss sesamfrø
Chilimayo
1 dl majones
2 ss sriracha saus
Instruksjoner
Chilimayo
- Ha majones i en bolle, tilsett Sriracha saus og bland godt sammen.
Wrap
- Rist sesamfrø i tørr stekepanne til de er gylne.
- Kutt grønnsakene og mango i lange, tynne strimler.
- Smør et lag med chilimayo på lefsen. Ha på kyllingen, mango og grønnsakene. Topp med en god klype koriander og dryss over sesamfrø.
- Rull sammen lefsen, gjerne i matpapir, og server.
Spiseklar Kyllingfilet