Loaded Burrito Bowl
En chucky og god bowl som metter. Med Spiseklar kylling, guacamole og salsa, som alle kan kjøpes ferdig, er du kun få minutter unna en take-away.
PrintI alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Ingredienser
1pk Spiseklar Lårfilet Taco
360 g ris
2 bokser mais
2 bokser med sorte bønner
2 dl syltede rødløk
1 pakke gode tomater
1 bunt koriander
1 hvit løk
½ pose tortillachips
Instruksjoner
- Kok ris etter anvisning på pakken (omtrent 90 g per person).
- Lag en fersk Pico de Gallo-salsa ved å hakke tomater, løk og koriander og bland sammen. Smak til med limjuice. Trikset er å tenke at man skal lage det meksikanske flagget (like deler grønt, hvitt og rødt)!
- Dandér bowlen med ris, bønner, mais og tortillachips i fire like store deler. Topp med Spiseklar Lårfilet, Pico de gallo, syltet rødløk og korianderblader 😊