Print

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5

Ingredienser

1pk Spiseklar Lårfilet Taco

360 g ris

2 bokser mais

2 bokser med sorte bønner

2 dl syltede rødløk

1 pakke gode tomater

1 bunt koriander

1 hvit løk

½ pose tortillachips

Instruksjoner

  1. Kok ris etter anvisning på pakken (omtrent 90 g per person).
  2. Lag en fersk Pico de Gallo-salsa ved å hakke tomater, løk og koriander og bland sammen. Smak til med limjuice. Trikset er å tenke at man skal lage det meksikanske flagget (like deler grønt, hvitt og rødt)!
  3. Dandér bowlen med ris, bønner, mais og tortillachips i fire like store deler. Topp med Spiseklar Lårfilet, Pico de gallo, syltet rødløk og korianderblader 😊