Chilaquiles med kylling

Chilaquiles med kylling

Chilaquiles med kylling er en deilig meksikansk rett som vil ta smaksløkene dine med storm, enten det serveres til frokost, lunsj eller middag.

Print

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5

Ingredienser

Denne oppskriften er laget for 4 porsjoner

2 pk Spiseklar Lårfilet BBQ 200g

2 glass tacosalsa

1 pose tortillachips (beregne én håndfull chips per person)

1 boks rømme

1 gul løk

1 bunt koriander

Instruksjoner

  1. Finhakk løk og koriander og bland sammen.
  2. Varm tacosalsaen i en dyp stekepanne og ha i Spiseklar kylling.
  3. Ta stekepannen av varmen og vend inn tortillachips.
  4. Ha blandingen over på en tallerken og topp med rømme, løk og koriander. Buen provecho!