Fully loaded Mac’n Cheese Sandwich
Mektig hot melt med Mac´n cheese og kylling. Perfekt som snack eller bare som et digg måltid. Denne retten er laget på kun 20 min.
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen og distribusjonen av produktene. Tallene er regnet ut ifra per porsjon.
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Høy CO₂e-utslipp: 1.6 +
Oppskriften er beregnet til fire porsjoner.
Ingredienser
4 stk store pølsebrød
1 pk stekt og skivet classic
3 dl kokt makaroni
3 dl revet cheddarost
0.5 dl hakket jalapeno fra glass
1 stk grønt eple
1 stk rød løk
0.5 stk lime
1 ss eddik
2 stk stang fra stangselleri
1 ss klype pepper
1 ss olivenolje
1 ss klype salt
Instruksjoner
- Start med å koke opp makaroni etter anvisning på pakken.
- Når makaronien er ferdig, tilsetter du kylling og revet cheddar. Vend deretter alt godt sammen. Smak så til med salt og pepper. Husk å spar litt revet cheddar til topping.
- Videre kutter du opp løk, jalapeno, eple og selleri i små biter. Ha alt i en liten bolle, og tilsett olje, eddik, saften av limen, salt og pepper. Bland alt godt sammen.
- Kutt brødet på toppen og fyll det opp med mac´n cheese. Topp så brødet med revet cheddar.
- Sett ovnen på 210 grader og legg de fylte pølsebrødene på et stekebrett kledd i bakepapir. Gratiner brødene i ca 5-7 minutter.
- Når de er ferdige legg de over på et fat, ha på jalapenoblandingen og server.
Ønsker du å se flere oppskrifter fra Den stolte hane? Trykk her.
Har du lyst til å se mer om Spiseklar kyllingfilet? Trykk her.
Spiseklar Kyllingfilet