Quinoasalat

Quinoasalat

Sunn og syrlig quinoasalat med kylling. Laget på kun 20 minutter.

Print

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen og distribusjonen av produktene. Tallene er regnet ut ifra per porsjon.

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Høy CO₂e-utslipp: 1.6 +

Oppskriften er beregnet til 2 personer.

Ingredienser

1 pk spiseklar lårfilet taco

1 dl quinoa

1 stk paprika
 
0.5 stk agurk
 
0.5 stk sitron

Instruksjoner

  1. Ha quinoa frøene i en varm og tørr panne, og rist til de begynner å dufte godt. Tilsett dobbelt så mye vann som quinoa og kok forsiktig opp.
  2. Skru ned varmen, sett på lokk og la quinoaen koke i 10 – 15 minutter.
  3. Trekk kjelen av varmen og la lokket stå på i ytterligere 10 minutter.
  4. Bruk en gaffel og rør forsiktig for å fluffe opp quinoaen.
  5. Kutt paprika og agurk i små biter.
  6. Bland sammen quinoa, spiseklar lårfilet taco, paprika og agurk.
  7. Rasp skallet av en halv sitron og bland det inn i salaten.
  8. Skvis over sitronsaft fra resten av sitronen.
  9. Bland alt godt sammen og smak til med salt og pepper.

 

Ønsker du å se flere oppskrifter fra Den Stolte Hane? Trykk her. 

Har du lyst til å se mer om Spiseklar Lårfilet? Trykk her.

Spiseklar Lårfilet