På roadtrip med Spiseklar

En roadtrip er en fantastisk måte å utforske nye steder, oppleve eventyr og skape minner som varer livet ut. Og hva er vel bedre enn å ha deilig mat underveis? For å gjøre turen enda mer spennende og stressfri, kan du planlegge en roadtrip med Spiseklar. Her er noen gode, enkle og raske matideer som vil gjøre din roadtrip til en uforglemmelig kulinarisk opplevelse.

 • Sommerburger
  med mangosalsa

  Kyllingburger med mangosalsa er en smakfull kombinasjon av saftig kylling og frisk, søt mangosalsa, som tar smaksløkene med på en tropisk reise. Den sprø kyllingfileten og den fruktige salsaen skaper en perfekt balanse av teksturer og smaker, og gjør denne burgeren til en smaksopplevelse utenom det vanlige.

  Se oppskrift her!
  Sommerburger med mangosalsa – Spiseklar Sommer
 • Chilaquiles med kylling – Spiseklar Sommer

  Chilaquiles
  med kylling

  En deilig meksikansk rett som vil ta smaksløkene dine med storm. Enten det serveres til frokost, lunsj eller middag, er chilaquiles med kylling en favoritt blant både meksikanske matelskere og de som ønsker å utforske nye smaker. Prøv denne klassikeren i dag og oppdag hvorfor den har blitt en favoritt over hele verden.

  Se oppskrift her!
 • Sitronpasta
  med kylling

  Sitronpasta med kylling er en forfriskende og velsmakende rett som kombinerer den syrlige friskheten av sitron med saftig stekt kylling, og skaper en harmonisk smakskombinasjon. Den delikate sitronsmaken omslutter pastaen og kyllingen, og gir retten en lys og frisk smak som vil glede dine smaksløker.

  Se oppskrift her!
  Sitronpasta med kylling- Spiseklar Sommer
 • Spiseklar før festival

  Vi har samlet tre enkle retter som passer perfekt rett før du skal til festivalen. Disse rettene preppes enkelt hjemme på få minutter, puttes i en bolle og legges i veska eller baggen.

  Se oppskriftene her!
 • Spiseklar i parken

  Vi har også laget 3 parkklare oppskrifter som passer perfekt til å nytes i sola med venner og bekjente.

  Se oppskriftene her!