Butter chicken naan pizza
Indisk inspirert pizza med butter chicken og yoghurt dressing med honning.
PrintDenne oppskriften er beregnet til 4 porsjoner.
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5
Ingredienser
Butter chicken naan pizza
1 glass ferdig butter chicken saus
1 pk spiseklar lårfilet
1 stk paprika, skivet
0.5 stk Rød løk, skivet
1 håndfull koriander, hakket
1 stk rød chili
4 stk ferdig naan brød
Yoghurt dressing med honning
1 ss olivenolje
3 ss gresk yoghurt
0.5 stk ovnsbakt hvitløk
1 ss honning
1 klype salt
Instruksjoner
Butter chicken naan pizza
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Kutt paprika og rødløk i tynne skiver.
- Dekk naan brødet med butter chicken saus, topp med kylling, paprika og rødløk.
- Bak naan brødene i ovnen i 5-8 minutter til skorpen har fått en gyllen farge.
- Ta brødene ut av ovnen og ha på yoghurt dressing.
- Topp med koriander og rød chili.
Yoghurt dressing med honning
- Ovnsbakt hvitløk:
- Del en hel hvitløk i to, dryss på litt salt og litt olivenolje. Pakk den inn i aluminiumsfolie. Stekes i ovnen på 200 grader i 20-30 minutter.
- Bland sammen 3 fedd knust ovnsbakt hvitløk, honning, salt og youghurt.
Spiseklar Lårfilet