Toast med bbq kylling og avokado

Toast med bbq kylling og avokado

Lag en ekstra god lunch med denne lune, smakfulle toasten.

Print

Denne oppskriften er beregnet til 4 porsjoner. 

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5

Ingredienser

2 stk Spiseklar Lårfilet BBQ
6 ss ferdig bbq saus
2 poser ruccola
8 skiver cheddar ost
12 skiver bacon, stekt
2 ts smør
8 skiver valgfri toast/brød
2 avokado skivet
2 stk saften av lime
2 ts sriracha saus

Instruksjoner

Ha litt smør på ytterskivene av brødet og litt bbq saus på innsiden av brødskiven. Monter toasten ved å ha på skivet avokado som du skviser litt lime saft over. Legg så på kyllingen, ost, bacon, litt ruccola og litt sriracha saus (etter ønske.) Plasser den andre toast skiven på toppen med smørsiden ut. Gjør det samme med den andre toasten.

Legg begge toastene i en grillpanne på medium styrke, og press de jevnt ned med en stekespade i ca 1 minutt. Stek de videre i 1 minutt, kontroller at den ikke blir brent på den andre siden. Snu toastene og gjenta prosessen. Legg på en tallerken med litt ruccola med presset lime over.

Toastene kan også stekes i toastjern om ønskelig.

Spiseklar Lårfilet