Bbq kylling wrap
Knasende, god wrap med bbq saus, kylling, pære og syltet rødløk.
PrintDenne oppskriften er beregnet til 4 porsjoner.
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5
Ingredienser
400 g spiseklar lårfilet bbq
2 stk hjertesalat
2 stk stangselleri
2 stk tortilla lefser
5 ss bbq saus
Syltet rød løk
1.5 dl sukker
2 dl eddik
2 stk rødløk
Instruksjoner
Syltet rødløk
- Rens og kutt rødløken i tynne strimler. Ha løken i en tett form f. eks sylteglass.
- Tilsett sukker og eddik og sett til avkjøling. Dette kan godt gjøres dagen før, hvis du ikke har tid til det la løken stå i minst 30 minutter.
Wrap
- Rens og kutt selleri og pære til staver. Bryt salaten grovt og skyll den i kaldt vann. Anrett en stripe med bbq saus på tortillalefsene. Legg på kylling, salat, grønnsaker og pære. Topp med syltet rødløk. Rull sammen lefsen i matpapir og server.
Spiseklar Lårfilet