Enkle og raske kyllingbowls!

Med disse oppskriftene med Spiseklar kylling er veien kort til et godt måltid! Vi lager de når vi trenger en rask middag mellom jobb og trening, eller som en praktisk lunsj du kan lage dagen før og ta med deg på jobben.

 • Burrito Bowl

  Dette er en raskt og innholdsrikt kyllingbolle, med mange av ingrediensene vi har med på fredagstacoen. Spiseklar BBQ er ferdig krydret og klar til å spises, så du lager alt mens risen koker. 

  Se oppskrift her!
  Burrito bowl – 5 raske bowls
 • Greker`n bowl – 5 raske bowls

  Greker`n Bowl

  En saftig kylling bowl med quinoa, fargerike cherrytomater,  agurk, kalamata-oliven og mye mer! Uimotståelig deilige greske smaker 🙂

  Se oppskrift her!
 • Mango Chicken

  En asiatisk inspirert kyllingbolle, med mango og basmatiris. Toppes med koriander og lime, perfekt sammen med Spiseklar mild chili og ingefær.

  Se oppskrift her!
  Mango Chicken – 5 raske bowls
 • Buddha bowl – 5 raske bowls

  Buddha Bowl

  Smakfulle biter av saftig kylling, quinoa, grønnsaker og fersk koriander møtes i en Buddha Bowl, perfekt avrundet med en delikat peanøttsaus – en kortvarig smaksreise.

  Se oppskrift her!
 • Quinoa & Avokado på glass

  Denne herlige retten, satt sammen med Spiseklar kylling, avokado, mango og herlige grønnsaker, byr på deilige smaker i hvert eneste lag. Ideell for hektiske dager, uten at det går på bekostning av smaken!

  Se oppskrift her!
  Quinoa & Avokado på glass – 5 raske bowls