Verdens «beste» ostesmørbrød

Mat på farta eller en deilig smeltet ost en regnværsdag? Med ferske smakfulle ostesmørbrød kan du nyte lunsjen til alle anledninger.

 

Vi har samlet fire fantastiske og raske oppskrifter på hot melt sandwicher med mør kylling og spennende tilbehør. 

Nyt!

 • Saftig italiensk

  OSTESMØRBRØD

  Har du brød som begynner å bli tørt? Lag deg et Italiensk inspirert ostesmørbrød på surdeigsbrød med kylling og mozarella som smelter i munnen! Du kan velge å legge den på grillen, i ovnen eller på toastjernet, og alltid få en sprø skorpe med myk og saftig mozarella. Denne oppskriften er rask og enkel, og passer både som medbrakt på tur, eller til late dager tilbrakt hjemme eller på hytta.

  Se oppskrift her!
  Saftig Italiensk
 • PINEAPPLE EXPRESS

  Kylling og ananas toast

  PINEAPPLE EXPRESS

  Freshere toast finnes ikke! Denne nydelige toasten med kylling og ananas passer perfekt til fartsfylte sommerdager. Unn deg en ordentlig god gratinert toast til lunsj, om det er piknik i parken med venner, eller på overnattingstur i marka. Pakk den i folie og legg på grillen, så får du en fersk og smakfull sommerlunsj!

  Se oppskrift her!
 • Mektig hot melt

  MAC’N CHEESE SANDWICH

  Mektig hot melt sandwich med Mac´n cheese og kylling. Perfekt som snack til fotballkampen eller når du skal kose deg på filmkveld med venner. Her har du en saftig smakskombinasjon med deilig mac’n cheese toppet med syrlig og frisk eple, jalapeño og selleri som gir denne sandwichen det lille ekstra kicket!

  Se oppskrift her!
  Mektig hot melt
 • Gratinert focaccia

  Gratinert focaccia

  MED HALLOUMI OG KYLLING

  Du trenger ikke en spesiell anledning for å lage denne saftige og smakfulle toasten! Tilbered raskt hjemme og pakk den med på sommerens utflukter og nyt der du er! Nydelig, lun focaccia med avokado, halloumi og kylling som passer perfekt til lunsj eller en god frokost. Alle de beste smakene på ett sted!

  Se oppskrift her!