Teriyaki kylling wrap

Teriyaki kylling wrap

Nydelig wrap med teriyaki kylling og omelett.

Print

Klimautslipp 

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5

Ingredienser

Wrap

400 g Stek og skivet kyllingfilet med mild chili og ingefær
4 stk tortilla lefser
2 stk rød paprika
1 stk løk
1 stk gulrot
120 g bambus skudd
0.25 stk kål
4 stk egg

Teriyakisaus

6 ss sukker
1 dl soyasaus
3 fedd hvitløk, hakket
2 ss ingefær, revet
3 ss eplesider eddik
3 dl vann
3 ss maisenna

Instruksjoner

Wrap:

Pisk sammen egg med 2 ss vann og en liten klype salt. Ha røren i en liten form med bakepapir. Sett ovnen på 180 grader og stek omeletten til den får en fast form. Når den er avkjølt, kutt omeletten i 2 cm lange strimler.

Kutt grønnsakene i strimler og stek dem i en panne på middels varme. Tilsett teriyaki sausen. Stek og rør sammen i ca 4 minutter.

Antrett omelett og kylling på tortilla lefsen. Topp med grønnsakene før du ruller lefsen sammen.

Teriyakisaus:

Bland sammen alle ingredienser i en kjele og kok opp under omrøring. La sausen småkoke i ca 10 minutter. Tilsett mer vann om du syns den blir for tykk.

 

Spiseklar Kyllingfilet