Teriyaki kylling wrap
Nydelig wrap med teriyaki kylling og omelett.
PrintKlimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Ingredienser
Wrap
Teriyakisaus
Instruksjoner
Wrap:
Pisk sammen egg med 2 ss vann og en liten klype salt. Ha røren i en liten form med bakepapir. Sett ovnen på 180 grader og stek omeletten til den får en fast form. Når den er avkjølt, kutt omeletten i 2 cm lange strimler.
Kutt grønnsakene i strimler og stek dem i en panne på middels varme. Tilsett teriyaki sausen. Stek og rør sammen i ca 4 minutter.
Antrett omelett og kylling på tortilla lefsen. Topp med grønnsakene før du ruller lefsen sammen.
Teriyakisaus:
Bland sammen alle ingredienser i en kjele og kok opp under omrøring. La sausen småkoke i ca 10 minutter. Tilsett mer vann om du syns den blir for tykk.