Rød-grønn kyllingwok
Rask og god middag eller lunsj på asiatisk vis.
PrintDenne oppskriften er beregnet til 4 porsjoner.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5
Ingredienser
2 pk Stekt og skivet kyllingfilet classic
250 g eggnudler
1 dl wok saus, ferdig
1 stk paprika, i skiver
4 stk vårløk, hakket
Instruksjoner
- Vask, rens og kutt paprika og vårløk.
- Fres kyllingen i en wok panne med litt olje, sammen paprika og vårløk.
- Kok nudlene etter anvisning fra pakken, hell av vannet og ha nudlene i wok pannen.
- Tilsett wok sausen og la det steke sammen et par minutter til.
- Topp med litt vårløk.
Serveringstips:
Topp med mer vårløk, og hvis du har sesamfrø og koriander passer dette også godt som topping.
Spiseklar Kyllingfilet