Kyllingramen
En smakfull kyllingramen med fyldige nudler og en rik, velsmakende kraft.
PrintI alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Høyt CO₂e-utslipp: 1.5 +
Ingredienser
Denne oppskriften er laget for 2 porsjoner
1,5 ts ingefær–revet
1,5 ts hvitløk–revet
1 ts sesamolje
7,5 dl kyllingkraft
1,5 ss soyasaus
1 ss mirin
100g nudler
2 Egg
2 Gulrøtter
Sukkererter
Vårløk
Chiliflakes
Spiseklar Naturell
Instruksjoner
1. Tilsett ingefær og hvitløk i olje over middels varme i en kasserolle. Hell i kyllingkraften og kok opp. Tilsett deretter soyasaus og mirin.
2. Kok nudlene for seg selv i vann med litt salt til nudlene er kokte.
3. Kok egg til de er bløtkokt.
4. Fordel nudlene i serveringsboller og hell over suppe mens den er varm. Legg i Spiseklar, strimlet gulrot, sukkerter, hakketvårløk og et bløtkokt egg delt i to. Dryss over chiliflakes og server.