Kylling farfalle suppe

Kylling farfalle suppe

En herlig og mettende rett som kombinerer den deilige smaken av kylling med den unike formen til farfalle-pasta.

Print

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5

Ingredienser

Denne oppskriften er laget for 2 porsjoner

0,5 ss olivenolje

0,5 stk gul løk

1 fedd hvitløk, fersk

200 g pastasaus, rød

6dl kjøttbuljong

200 g farfalle pasta

10 g basilikum, fersk, grovhakket

50 g mozzarella, revet

1 stk Spiseklar soltørket tomat

Instruksjoner

1. Varm olje i en kjele. Tilsett finhakket løk og hvitløk, og fres på middels høy varme i 3 minutter. Tilsett så tomatsaus og kjøttbuljong. Kok opp og la det småkoke i 2 minutter.

2. Tilsett pasta og grovhakket basilikum. La det koke til pastaen er gjennomkokt. Rør litt underveis og fyll på med væske om det blir for lite.

3. Bland til slutt Spiseklar inn i suppen og la den småkoke i noen minutter til kyllingen er varm.

4. Serverretten i skåler. Topp med revet mozzarella og basilikum. Ha gjerne noe brød ved siden av.