Kyllingsnurrer

Kyllingsnurrer

Pizzasnurrer slår aldri feil. Disse er perfekt å ta med enten til lunsj utendørs eller kose seg med hjemme. 

Print

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen og distribusjonen av produktene. Tallene er regnet ut ifra per porsjon.

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Høy CO₂e-utslipp: 1.6 +

Ingredienser

Pizzadeig (Om du ikke kjøper ferdig Pizzarull/deig)

400gr Mel

1pk tørrgjær

2klyper salt

4dl lunka vann

Pizzasaus (Om du ikke kjøper ferdig saus)

4ss tomater

1stk løk gul

2fedd hvitløk

1ss tomatpure

2dl vann

½ dl balsamicio

3 stenk Tabasco

3ts sukker

1ts tørket oregano

1 klype salt

Litt grovkvernet sort pepper

400gr Pizzasaus (glass)

450gr revet ost

2 pk Stekt & skivet soltørket tomat/bbq lårfilet

Instruksjoner

  1. Bland sammen de tørre ingrediensene i en kjøkkenmaskin/bakebolle. Tilsett vann og la maskinen gjøre jobben i 5 minutter. Pudre på litt mer mel så deigen slipper fra kantene. Slå av maskinen og la deigen heve i 1 time. 
  2. Del opp tomat og løk grovt, hakk hvitløk og fres til det blir gyllent. Tilsett så de resterende ingrediensene og la det småkoke i 30 min. Så stavmikser du dette og smaker til med salt, sukker og pepper. Kjøl ned. 
  3. Del deigen opp i 3 og kna dem i noen minutter. Kjevle ut deigen til den blir tynn. Ha på tomatsaus, ost og kylling. Rull sammen til en pølse og kutt i 3cm skiver. Ta de opp i bolleformer eller bakepapir på brett. 
  4. Stek på 220 grader i 12-15 min.