Pizza med kylling

Pizza med kylling

En deilig, smakfull pizza med spiseklar bbq lårfilet.

Print

Pizzaen er beregnet til 4 porsjoner.

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen og distribusjonen av produktene. Tallene er regnet ut ifra per porsjon.

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5

Ingredienser

2 pk Spiseklar bbq lårfilet

1 stk rødløk

1 stk rød paprika

1 bunt Bladpersille

Tørket oregano

Pizzasaus (Om du nå ikke kjøper ferdig)

1 gul løk

3 fedd hvitløk

2 ss olivenolje

2 bokser tomater (hermetiske)

1 ts salt

2 ts sukker

1 ts Tabasco

2 ts oregano

7dl mel

1 pk tørrgjær

½ tsk salt

3dl lunket vann

2 ss olje

Instruksjoner

Pizzasaus

  1. Hakk løk og hvitløk.
  2. Fres på middels varme i kasserolle med olje.
  3. Tilsett tomater, krydder og Tabasco.
  4. Smak til med salt og sukker. Bruk stavmikser til å lage en  jevn saus og avkjøl.

Pizzadeig 

  1. Bland de tørre ingrediensene i bakemaskin, tilsett olje og vann og la deigen kna seg sammen.
  2. La deigen heva under et kjøkkenhåndkle i 1time.
  3. Skive rødløk og paprika.
  4. Bak ut deigen. Ta på tomatsaus, revet ost, kylling og alt av det andre fyllet.
  5. Stek på 220*C i 10-12min.
  6. Ta på oregano og riv persillen over pizzaen.