Pizza med kylling
En deilig, smakfull pizza med spiseklar bbq lårfilet.
PrintPizzaen er beregnet til 4 porsjoner.
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen og distribusjonen av produktene. Tallene er regnet ut ifra per porsjon.
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Ingredienser
2 pk Spiseklar bbq lårfilet
1 stk rødløk
1 stk rød paprika
1 bunt Bladpersille
Tørket oregano
Pizzasaus (Om du nå ikke kjøper ferdig)
1 gul løk
3 fedd hvitløk
2 ss olivenolje
2 bokser tomater (hermetiske)
1 ts salt
2 ts sukker
1 ts Tabasco
2 ts oregano
7dl mel
1 pk tørrgjær
½ tsk salt
3dl lunket vann
2 ss olje
Instruksjoner
Pizzasaus
- Hakk løk og hvitløk.
- Fres på middels varme i kasserolle med olje.
- Tilsett tomater, krydder og Tabasco.
- Smak til med salt og sukker. Bruk stavmikser til å lage en jevn saus og avkjøl.
Pizzadeig
- Bland de tørre ingrediensene i bakemaskin, tilsett olje og vann og la deigen kna seg sammen.
- La deigen heva under et kjøkkenhåndkle i 1time.
- Skive rødløk og paprika.
- Bak ut deigen. Ta på tomatsaus, revet ost, kylling og alt av det andre fyllet.
- Stek på 220*C i 10-12min.
- Ta på oregano og riv persillen over pizzaen.