Kyllingsalat
En deilig, frisk og smakfull kyllingsalat med spiseklar lårfilet.
PrintI alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen og distribusjonen av produktene. Tallene er regnet ut ifra per porsjon.
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Høy CO₂e-utslipp: 1.6 +
Ingredienser
300gr Pasta
2 pk spiseklar lårfilet paprika
Ca 200gr Salat (romano, ruccula, crispi, eller grønnkålmix) du bestemmer.
1 stk mozzarela
1 potte Rød basilikum
Pinjekjerner
1 fedd Hvitløk
1 Gul løk
2 stk chili
2dl Revet parmesan
Soltørket tomat
Olivenolje
1 pk sjampinjong (ca 200gr)
Instruksjoner
Pesto rosso
Kjør basilikum, parmesan, olje, hvitløk, pinjekjerner og soltørket tomat i en blender eller stavmikser til det blir jevn pesto. Eventuelt kjøp et glass pesto rosso på butikken.
- Kok pasta som anvist på pakken. Kjøl deretter ned.
- Stek sjampinjong i olje og smør, tilsett hakket chili og løk. Når sjampinjongen er mør og fin i fargen tilsetter du sukker, salt og finhakket persille.
- Vend inn pestoen med pasta og salaten. Dryss over sjampinjong, riv opp mozzarella og topp med kylling og pinjekjerner.