Enchiladas med kylling

Enchiladas med kylling

Enchiladas – en meksikansk favoritt. Passer perfekt til de dagene du ønsker å unne deg en ekstra god middag.

Print

Oppskriften er beregnet til 4 porsjoner.

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen og distribusjonen av produktene. Tallene er regnet ut ifra per porsjon.

Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5

Ingredienser

2 pk taco spiseklar lårfilet

46 stk normalstore tortillas

1 stk løk

2 fedd hvitløk

2 stk rød paprika

1 boks bønner

1 boks hermetisk tomat

2 ts malt spisskummen

1 lime

2 dl vann

1 pk revet ost (300-400gr)

Instruksjoner

  1. Finkutt hvitløk og kutt løk og paprika i strimler.
  2. Stek i varm panne med litt olje.
  3. Hell over bønner og hermetisk tomat.
  4. Smak til med spisskummen, sukker, salt, pepper og lime.
  5. La det småkoke i 5 min.
  6. Ta av litt av sausen. Bland inn kyllingen og fyll tortilla lefsene og legg dem i ovnsfast form
  7. Hell så over sausen og topp med den revne osten.
  8. Stek i ovn i ca 10-12 min på 220*C. til osten har fått en fin farge.
  9. Hakk eller riv koriander grovt og dryss over.
  10. Server med salat og rømme!