Enchiladas med kylling
Enchiladas – en meksikansk favoritt. Passer perfekt til de dagene du ønsker å unne deg en ekstra god middag.
PrintOppskriften er beregnet til 4 porsjoner.
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen og distribusjonen av produktene. Tallene er regnet ut ifra per porsjon.
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Ingredienser
2 pk taco spiseklar lårfilet
4–6 stk normalstore tortillas
1 stk løk
2 fedd hvitløk
2 stk rød paprika
1 boks bønner
1 boks hermetisk tomat
2 ts malt spisskummen
1 lime
2 dl vann
1 pk revet ost (300-400gr)
Instruksjoner
- Finkutt hvitløk og kutt løk og paprika i strimler.
- Stek i varm panne med litt olje.
- Hell over bønner og hermetisk tomat.
- Smak til med spisskummen, sukker, salt, pepper og lime.
- La det småkoke i 5 min.
- Ta av litt av sausen. Bland inn kyllingen og fyll tortilla lefsene og legg dem i ovnsfast form
- Hell så over sausen og topp med den revne osten.
- Stek i ovn i ca 10-12 min på 220*C. til osten har fått en fin farge.
- Hakk eller riv koriander grovt og dryss over.
- Server med salat og rømme!