Pineapple express

Pineapple express

Dette er en nydelig toast med ananas og kylling. En enkel, god og smakfull rett som er laget på kun 20 minutter.

Print

kyllingwok

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen og distribusjonen av produktene. Tallene er regnet ut ifra per porsjon.

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Høy CO₂e-utslipp: 1.6 +

Oppskriften er beregnet til fire porsjoner.

Ingredienser

4 stk ciabattabrød

1 pk stekt og spiseklar kyllingfilet med mild chili og ingefær
 
4 ss creme fraiche
 
1 pk  koriander(potte)
 
1 stk rød løk
 
0.5 ts olivenolje
 
0.5 stk lime
 
0.5 stk ananas
 
4 dl revet ost
 
1 klype salt

1 klype pepper

Instruksjoner

  1. Finn frem en bolle.
  2. Kutt ananas, løk og koriander i små biter og ha i bollen.
  3. Tilsett kylling, saften fra 1/2 lime, olivenolje, salt og pepper.
  4. Del ciabattabrødet på langs.
  5. Smør toppen og bunnen av ciabattaene med creme fraiche. Legg på kylling blandingen. Strø over revet ost, og en klype grovkvernet pepper.
  6. Stek ciabattaene i et toastjern eller vaffeljern.
  7. Om du ikke har toastjern kan ciabattaene stekes i ovn på 200 grader i ca. 10 minutter. Ta de ut når de er gylne og osten har smeltet.

Tips:

Kan også lages på grill. Pakk ciabattaene i aluminiumsfolie, og stek på grillen.

 

Ønsker du å se flere oppskrifter fra Den Stolte Hane? Trykk her. 

Har du lyst til å lese mer om spiseklar kyllingfilet? Trykk her.

Spiseklar Kyllingfilet