Print

kyllingwok

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen og distribusjonen av produktene. Tallene er regnet ut ifra per porsjon.

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Høy CO₂e-utslipp: 1.6 +

Oppskriften er beregnet til fire porsjoner.

Ingredienser

4 stk ciabattabrød

1 pk stekt og spiseklar kyllingfilet med mild chili og ingefær
 
4 ss creme fraiche
 
1 pk  koriander(potte)
 
1 stk rød løk
 
0.5 ts olivenolje
 
0.5 stk lime
 
0.5 stk ananas
 
4 dl revet ost
 
1 klype salt

1 klype pepper

Instruksjoner

  1. Finn frem en bolle.
  2. Kutt ananas, løk og koriander i små biter og ha i bollen.
  3. Tilsett kylling, saften fra 1/2 lime, olivenolje, salt og pepper.
  4. Del ciabattabrødet på langs.
  5. Smør toppen og bunnen av ciabattaene med creme fraiche. Legg på kylling blandingen. Strø over revet ost, og en klype grovkvernet pepper.
  6. Stek ciabattaene i et toastjern eller vaffeljern.
  7. Om du ikke har toastjern kan ciabattaene stekes i ovn på 200 grader i ca. 10 minutter. Ta de ut når de er gylne og osten har smeltet.

Tips:

Kan også lages på grill. Pakk ciabattaene i aluminiumsfolie, og stek på grillen.