Stekt ris med kylling
Rask og god middag på en, to, tre. Stekt ris med kylling er en middagsrett som passer for alle.
PrintI alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen og distribusjonen av produktene. Tallene er regnet ut ifra per porsjon.
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Høy CO₂e-utslipp: 1.6 +
Oppskriften er beregnet til 2 porsjoner.
Ingredienser
1 pk Spiseklar Lårfilet BBQ
2 stk egg
2 dl kokt ris
2 stilker vårløk
2 håndfuller persille
Instruksjoner
- Kok ris etter anvisning på pakken. Eller bruk gjerne rester av kokt ris hvis du har det liggende.
- Kutt vårløken i tynne strimler.
- Ha eggene i en skål og visp sammen.
- Fres vårløk raskt i en panne med litt naturell olje.
- Tilsett Spiseklar lårfilet bbq og kokt ris. Stek til det er gjennomvarmt.
- Tilsett mer olje om nødvendig
- Lag en halvsirkel midt i risen og hell i eggene. Rør rundt til eggene begynner å stivne. Bland så eggene sammen med risen.
- Dryss over et par håndfuller med kuttet persille.
- Smak til med salt og pepper.
Les mer om Spiseklar Lårfilet
Spiseklar Lårfilet