Print

kyllingwok

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen og distribusjonen av produktene. Tallene er regnet ut ifra per porsjon.

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Høy CO₂e-utslipp: 1.6 +

Oppskriften er beregnet til 2 porsjoner.

 

Ingredienser

1 pk Spiseklar Lårfilet BBQ

2 stk egg

2 dl kokt ris

2 stilker vårløk

2 håndfuller persille

Instruksjoner

  1. Kok ris etter anvisning på pakken. Eller bruk gjerne rester av kokt ris hvis du har det liggende.
  2. Kutt vårløken i tynne strimler.
  3. Ha eggene i en skål og visp sammen.
  4. Fres vårløk raskt i en panne med litt naturell olje.
  5. Tilsett Spiseklar lårfilet bbq og kokt ris. Stek til det er gjennomvarmt.
  6. Tilsett mer olje om nødvendig
  7. Lag en halvsirkel midt i risen og hell i eggene. Rør rundt til eggene begynner å stivne. Bland så eggene sammen med risen.
  8. Dryss over et par håndfuller med kuttet persille.
  9. Smak til med salt og pepper.