Buddha Bowl
Kylling Buddha Bowl med peanøttsaus: smakfullt, raskt, uimotståelig!
PrintI alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Ingredienser
- 1 pk Spiseklar kylling – Havsalt & Pepper (NY)
- 2 dl quinoa (lag slik pakken beskriver).
- 1 pose grønnkål
- 1/2 strimlet rød kinesisk spisskål
- 100g bønnespirer
- 3 gulrøtter
- ½ dl ristede peanøtter
- Koriander fersk
Peanøttsaus:
- 3 ss peanøttsmør
- 2 ss ferskpresset limejuice
- 1 ss soyasaus
- 2 ts brunt sukker
- 2 ts sambal oelek, malt fersk chilipaste.
Instruksjoner
- Visp sammen peanøttsmør, limejuice, soyasaus, brunt sukker, sambal oelek og 2-3ss vann i en liten bolle.
- Kok quinoa i henhold til instruksjoner på pakken.
- Kutte grønnkål, kål og gulrøtter i strimler.
- Porsjoner quinoa i en bolle, topp med Spiseklar kylling, grønnkål, kål, bønnespirer, gulrøtter, koriander og peanøtter.
- Serves med krydret peanøttsaus.