Wrap med kylling
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Ingredienser
1 pk spiseklar lårfilet taco
chilimajo på flaske
1 pose ferdig salat
1 pose revet ost/cheddar
En boks syltet rødløk
1 stk avokado
1 pk store tortillalomper
cherrytomater
Instruksjoner
Kutt opp avokado og tomater i skiver. Forbered de andre grønnsakene og ingrediensene.
Legg tortillalefsen på et skjærebrett. Lag et snitt fra midten av lefsa og ned.
Kutt opp avokado og tomater i skiver .
Smør på chilmajones på 1/4 av lompen. Legg kuttet avokado over.
Legg så salat, tomater og rødløk på 2/4 av lompen.
Deretter legger man spiseklar kylling på 3/4 av lompen.
Til slutt legger du en god del revet ost på 4/4 del av lompen.
Brett sammen som vist på bilde.
Stek i panna, snu en gang.
Skjær i to, og server.