Kyllingburger

Kyllingburger

En skikkelig digg og smakfull burger. Pakk den i aliminumsfolie og varm opp på bålet. 

Print

kyllingwok

Klimautslipp 

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5

Ingredienser

2 pk Spiseklar kylling Bbq

4 stk Brioche brød

4 skiver Cheddar ost

2 Tomat

1 Løk

Salat

Olje

Instruksjoner

Ha litt olje på aluminiumsfolie, legg så toppen av brødet på foliet. Deretter  en osteskive følget av kyllingkjøtt og til slutt tar du på bunnen. Pakk sammen stramt og ta med på tur.

Når bålet er klart kan du legge foliepakken på indirekte varme, altså ikke der det er som varmest( feks på en stein, rist eller panne) husk å snu og roter med jevne mellomrom. Når burgeren er varm pg osten har smeltet legger du inn noen tomatskiver, løk og salat. Og om du vill topper du den med en digg bbq saus.

Spiseklar Lårfilet