Kyllingpai
Kyllingpai med brokkoli og parmesan. Perfekt for en dag ute i skogen.
PrintKlimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Ingredienser
2 pk spiseklar kylling soltørket tomat
1 stk brokkoli ( i mindre biter)
1stk løk (hakket eller strimlet)
100gr parmesan (revet)
4 egg
5ss fløte
Salt & pepper
1 paideig, lage selv eller kjøp ferdig
1 stk salatmiks (150-175gr pose)
1 boks soltørket tomat I olje ( hakket)
Instruksjoner
Rull ut & press ned paidegen i en smurt form, skjær bort overflødig deig. Trykk noen hull i bunn av deigen med en gaffel. Legg i bakepapir og fyll med ukokte erter eller ris under steking, ( da bobler ikke deigen opp.)
Stek på 200* grader i 15min.
Fyll paien med brokkoli, løk, kylling og ost. Pisk opp egg og fløte, smak til med litt salt og pepper. Hell dette over paien.
Stek paien på ca 35-40min eller til paien har satt seg og fått gyllen farge.