Kyllingpai

Kyllingpai

Kyllingpai med brokkoli og parmesan. Perfekt for en dag ute i skogen. 

Print

Klimautslipp 

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5

Ingredienser

2 pk spiseklar kylling soltørket tomat

1 stk brokkoli ( i mindre biter)

1stk løk (hakket eller strimlet)

100gr parmesan (revet)

4 egg

5ss fløte

Salt & pepper

1 paideig, lage selv eller kjøp ferdig

1 stk salatmiks (150-175gr pose)

1 boks soltørket tomat I olje ( hakket)

Instruksjoner

Rull ut & press ned paidegen i en smurt form, skjær bort overflødig deig. Trykk noen hull i bunn av deigen med en gaffel. Legg i bakepapir og fyll med ukokte erter eller ris under steking, ( da bobler ikke deigen opp.)

Stek på 200* grader i 15min.

Fyll paien med brokkoli, løk, kylling og ost. Pisk opp egg og fløte, smak til med litt salt og pepper. Hell dette over paien.

Stek paien på ca 35-40min eller til paien har satt seg  og  fått gyllen farge.

Spiseklar Kyllingfilet