Quinoasalat med kyllingfilet
Print
Denne oppskriften er beregnet til 4 porsjoner.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Ingredienser
Stekt & skivet Kyllingfilet soltørket tomat 2pk
Quinoa 200gr tørr
Fetaost 200gr
Mynte 1potte
Granateple kjerner 1boks, ca 80gr
Vårløk 1stk
Eple 1stk
Mango 1stk
Søtpotet 1stk
Lime 1stk
Salt & pepper
Instruksjoner
- Kok Quinoa som anvist på pakken, kjøl ned.
- Skrell, kutt og stek søtpotet i ovn med litt olje.
- Skrell og kutt mango og eple i terninger, bland sammen og smuldre fetaost over.
- Dander skivet kyllingfilet på toppen.
- Dryss grovhakket mynte og granateple over salaten, og avslutt med å skvise litt lime over salaten.
Spiseklar Kyllingfilet