Print

Denne oppskriften er beregnet til 4 porsjoner.

Klimautslipp 

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5

Ingredienser

Stekt & skivet Kyllingfilet soltørket tomat 2pk

Quinoa 200gr tørr

Fetaost 200gr

Mynte 1potte

Granateple kjerner 1boks, ca 80gr

Vårløk 1stk

Eple 1stk

Mango 1stk

Søtpotet 1stk

Lime 1stk

Salt & pepper

Instruksjoner

  1. Kok Quinoa som anvist på pakken, kjøl ned.
  2. Skrell, kutt og stek søtpotet i ovn med litt olje.
  3. Skrell og kutt mango og eple i terninger, bland sammen og smuldre fetaost over.
  4. Dander skivet kyllingfilet på toppen.
  5. Dryss grovhakket mynte og granateple over salaten, og avslutt med å skvise litt lime over salaten.