Nachos med kylling
Nachos er en skikkelig klassiker, og slår aldri feil. Denne retten er laget med saftig kylling, chimichurri, guacamole og syltet rødløk. Nyt!
PrintDenne oppskriften er beregnet til 4 porsjoner.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Ingredienser
2pk Bbq lårfilet
1 pose nachos
1 pose Rød cheddarost (eller den du liker)
Chimichurri
1 bunt bladpersille
1 bunt koriander
1 neve oregano eller timian
2 stk rød chilli uten frø
4 fedd hvitløk
2 stk Løk
3 ss rødvinseddik
2 dl olivenolje
1 stk lime
salt og pepper
Guacemole
1 Avocado
1stk Tomat
1stk Løk
2 båt Hvitløk
½ Lime
Syltet rødløk
2 stk rødløk
1 dl eddik
2 dl sukker
2 dl vann
Instruksjoner
- Syltet rødløk: Strimle rødløken, bland sammen eddik, vann og sukker.
- Chimichurri : Kjør alt i foodprosesor eller mixer.
- Guacemole: Mos avokadoen sammen med finhakket tomat, løk, koriander og hvitløk, press over limejuice. Smak til med salt, pepper og kanskje litt sukker.
- Hell nachos i en ildfast form, ha på planteprotein og ost.
- Stek på 200C grader i 10 min.
- Ha på ChimiChurri, syltet rødløk og server med guacemolen.