5 raske og enkle supper

Å lage en deilig, varmende suppe trenger ikke å ta lang tid. Våre raske oppskrifter gir deg muligheten til å nyte en smakfull suppe på bare noen få minutter. 

 • Kremet sopp og kyllingsuppe – 5 supper

  Kremet sopp og kyllingsuppe

  En kjær favoritt som gir deg den perfekte balansen mellom smak og enkelhet. Denne suppen er smakfull med saftig kylling, fyldige sopp og en kremet base som får smaksløkene til å juble. Med en rask tilberedningstid er dette den ideelle retten for de travleste dagene, samtidig som den tilfredsstiller både store og små!

  Se oppskrift her!
 • Kyllingramen

  Opplev smaken av en kyllingramen som er en fryd for smaksløkene. Med fyldige nudler og en kraftig, velsmakende suppebase, gir denne retten deg den autentiske ramenopplevelsen du lengter etter.

  Se oppskrift her!
  Kyllingramen – 5 supper
 • Marrokansk kyllingsupp – 5 supper

  Marrokansk kyllingsuppe

  Oppdag den fortryllende smaken av marokkansk kyllingsuppe, en herlig rett som kombinerer saftig kylling med en spennende miks av krydder. Denne deilige suppen tar deg med på en smaksreise til Marrakech, med aromaer av koriander, spisskummen og kanel som fletter seg sammen i en herlig kraft.

  Se oppskrift her!
 • Kylling farfalle
  suppe

  Kylling farfalle suppe er en herlig og mettende rett som fanger den deilige smaken av saftig kylling og den unike formen til farfalle-pasta. Denne suppen gir deg en smaksopplevelse som kombinerer en rik kyllingkraft med de deilige, sommerfuglformede pastabitene.

  Se oppskrift her!
  Kylling farfalle suppe – 5 supper
 • Tacosuppe med kylling – 5 supper

  Tacosuppe med kylling

  Den deilige tacosuppen med saftig kylling er den perfekte blandingen av smaker som gir deg en skikkelig mettende måltid. Denne suppen er ikke bare enkel å lage, men den gir også deg og familien din en smaksopplevelse som dere vil elske. Server den med knasende tortillachips eller varme maistortillas, og nyt en smakfull, hjertevarmende middag som alle vil sette pris på.

  Se oppskrift her!