Wrap med kyllingfilet og koriander

Wrap med kyllingfilet og koriander

Print

Denne oppskrifter er beregnet til 4 porsjoner. 

Klimautslipp 

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5

Ingredienser

Stekt & skivet Kyllingfilet Naturell 2pk

Tortillalefse 4stk (gulrotsmak)

Ristet blomkål 1Hode

Rødløk 1stk

Eddik 3ss

Vann 1ss

Olivenolje 1ss

Sukker 1ss

Koriander 1potte

Vårløk 1stk

Sortkål 4 blader

Karrikrem

Kesam naturell 1dl

Karri

Sukker

Salt

Instruksjoner

  1. Kutt blomkål i små buketter. Vend i litt olje med salt og pepper. Stek i ovn på 220 grader i 10-15min, til dem blitt gyllende mørke.
  2. Bland sammen eddik, vann og sukker i en bolle. Skiv opp rødløken tynt, legg den i eddiklaken.
  3. Bland sammen kesam med karri, sukker og salt. Smak deg fram.
  4. Skive vårløk og kutt kål i tynne skiver/strimler.
  5. Smør på karrikrem på tortillaen, ha på sort kål, rostet blomkål og kyllingen, toppe med vårløk, syltet rødløk og et godt knippe koriander!

Spiseklar Kyllingfilet