Wrap med kyllingfilet og koriander
Print
Denne oppskrifter er beregnet til 4 porsjoner.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5
Ingredienser
Stekt & skivet Kyllingfilet Naturell 2pk
Tortillalefse 4stk (gulrotsmak)
Ristet blomkål 1Hode
Rødløk 1stk
Eddik 3ss
Vann 1ss
Olivenolje 1ss
Sukker 1ss
Koriander 1potte
Vårløk 1stk
Sortkål 4 blader
Karrikrem
Kesam naturell 1dl
Karri
Sukker
Salt
Instruksjoner
- Kutt blomkål i små buketter. Vend i litt olje med salt og pepper. Stek i ovn på 220 grader i 10-15min, til dem blitt gyllende mørke.
- Bland sammen eddik, vann og sukker i en bolle. Skiv opp rødløken tynt, legg den i eddiklaken.
- Bland sammen kesam med karri, sukker og salt. Smak deg fram.
- Skive vårløk og kutt kål i tynne skiver/strimler.
- Smør på karrikrem på tortillaen, ha på sort kål, rostet blomkål og kyllingen, toppe med vårløk, syltet rødløk og et godt knippe koriander!
Spiseklar Kyllingfilet