
Rask juicy bbq kyllingburger
Print
Merkingen viser CO2e-utslippet til
en matrett (kg CO2e/rett) og en
rangering (A-E) som gjenspeiler den
relative klimapåvirkningen. CO2e-dataene er
levert av vår bærekraftspartner Klimato.
Ingredienser
1 pakke Spiseklar Smokey BBQ
Honning- og sennepscoleslaw:
• ⅓ nykål
• 1 middels stor gulrot, skrelt
• 4 ss majones
• 1 ss dijonsennep
• 1 ss honning
• 2 ts sitronsaft
• et lite dryss svart pepper
Ellers trenger du:
• 4 skiver gulost (jeg brukte ferdigskåret, men du kan også skjære selv)
• 4 brioche-brød, ristet
• 8 blader sprø salat crisp eller romano salat
• ½ rødløk, skrelt og finskåret
• 1–2 jalapeños, skivet
Instruksjoner
- Legg alle ingrediensene til honning- og sennepscoleslawen i en bolle og blander godt sammen (dekk til og sett i kjøleskapet til den skal brukes).
- Klargjør ost, salat, rødløk i skiver
- Jalapenos i skiver
- Brun brioche brødet i panne med litt smør
- Varm kylling i ovnen med ost hvis du vi at den skal smelte.