Quinoasalat
Sunn og syrlig quinoasalat med kylling. Laget på kun 20 minutter.
PrintI alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen og distribusjonen av produktene. Tallene er regnet ut ifra per porsjon.
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Høy CO₂e-utslipp: 1.6 +
Oppskriften er beregnet til 2 personer.
Ingredienser
1 pk spiseklar lårfilet taco
1 dl quinoa
1 stk paprika
0.5 stk agurk
0.5 stk sitron
Instruksjoner
- Ha quinoa frøene i en varm og tørr panne, og rist til de begynner å dufte godt. Tilsett dobbelt så mye vann som quinoa og kok forsiktig opp.
- Skru ned varmen, sett på lokk og la quinoaen koke i 10 – 15 minutter.
- Trekk kjelen av varmen og la lokket stå på i ytterligere 10 minutter.
- Bruk en gaffel og rør forsiktig for å fluffe opp quinoaen.
- Kutt paprika og agurk i små biter.
- Bland sammen quinoa, spiseklar lårfilet taco, paprika og agurk.
- Rasp skallet av en halv sitron og bland det inn i salaten.
- Skvis over sitronsaft fra resten av sitronen.
- Bland alt godt sammen og smak til med salt og pepper.
Ønsker du å se flere oppskrifter fra Den Stolte Hane? Trykk her.
Har du lyst til å se mer om Spiseklar Lårfilet? Trykk her.
Spiseklar Lårfilet