Lun kyllingsalat med pinjekjerner og tomat

Lun kyllingsalat med pinjekjerner og tomat

Varm og deilig lunsj salat

Print

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5

Ingredienser

1 pk Spiseklar kyllingfilet soltørket tomat
250 g Cherrytomater
2 stk Fedd hvitløk
4 ss Olivenolje
1 pk Ruccola
2 stk Håndfull basilikum
4 stk Fersk mozarella
2 ss Ristede pinjekjerner
Salt og pepper etter smak

Instruksjoner

Forvarm ovnen til 180 grader.

Knus hvitløksfeddene og legg sammen med cherrytomater og olivenolje i en ildfast form. Krydre med salt og pepper og bland sammen. La det stå i ca. 20 minutter midt i ovnen.

Rist pinjekjernene raskt i en tørr panne. Når tomatene er ferdige anretter du sammen med mozzarella, ruccola, og topper med kylling og ristede pinjekjerner olivenolje og friske urter.