Kyllingsuppe med søtpotet og tomat
En deilig tomatisert kyllingsuppe som faller i smak hos store og små.
PrintI alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Ingredienser
Instruksjoner
Kutt alle grønnsakene i terninger.
Varm olivenolje på middels styrke i en mellomstor kasserolle.
Ha i løk og stek til den er gyllen.
Ha i gulrøtter, hvitløk, chili, pastinakk og søtpotet og kok det i 5 minutter.
Ha i tomatpure og rør i 1 minutt.
Hell i kyllingbuljong og gi det et oppkok. Sett på et lokk og senk styrken på komfyren slik at det småkoker. La stå i 15 minutter.
Stek cherrytomatene i en stekepanne.
Ha i kyllingen 5 minutter før servering, og smak til med salt og pepper.
Server i små suppeboller med dill, basilikum, vårløk og godt brød ved siden av.