Kyllingsandwich med blåmuggost og eple

Kyllingsandwich med blåmuggost og eple

Lettlaget og kjempegod kyllingsandwich med spennende smaker. Takk til Gitte & Filip for oppskriften!

Print

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5

Ingredienser

1 stk Stekt & Skivet kyllingfilet classic
4 stk store skiver surdeigsbrød
150 gram blåmuggost
2 stk epler
Ramsløkaioli
Blandet salat

Instruksjoner

Rist surdeigsbrødet, enten i brødrister, ovn eller tørr panne.

Skjær eplene i tynne skiver.

Smør et godt lag med aioli på skivene og legg på ønsket mengde blandet salat.

TIPS: Ramsløkaiolien kan du enten kjøpe ferdig eller lage selv. Lager du den selv, blander du enkelt inn ramsløk i majones. Får du ikke tak i ramsløkaioli eller ramsløk, kan du selvfølgelig bruke en klassisk aioli.

Legg på Stekt og skivet kyllingfilet, enten classic – som vi har brukt her – eller en av våre andre spennende smaker.

Topp skiven med en god, smakssterk blåmuggost og epleskiver.

Vel bekomme!