Kylling nachos
En krispy og god nachos til filmkvelden eller fredagstacoen.
PrintKlimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Denne oppskriften er beregnet til 4 porsjoner.
Ingredienser
2 pakke Spiseklar Lårfilet Taco
2 glass ferdig salsa
2 pose tortillachips
2 glass jalapeno
400 g revet cheddar ost
400 g revet jarlsberg ost
2 stk avokado, i terninger
2 stk jalapeno, renset og delt i skiver
2 stk saften av lime
2 håndfull frisk koriander, hakket
6 stk vårløk, skivet
2 klype salt
Instruksjoner
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Finn frem en stor ildfast form. Legg lag på lag med tortillachips, kylling og ferdig salsa. Pass på å spare litt av salsaen. Topp med osten, og sett det inn i ovnen. La det stå i ovnen til osten har smeltet i ca. 15-20 minutter avhengig av ovn.
- Imens formen står i ovnen lager du avokadosalsa ved å blande sammen avokado, skivet jalapeno, lime juice, koriander, 3/4 av vårløken og en klype salt. Bland og press dette sammen ved bruk av en gaffel.
- Ta kylling nachosen ut av ovnen, ha på resten av den ferdige salsaen, koriander, vårløk og jalapenos. Server med det samme med avokadosalsa ved siden av.
Spiseklar Lårfilet