Kreolsk kyllingsandwich med tomatsalsa
En rask og enkel kyllingsandwich som passer perfekt til søndagslunsjen.
PrintI alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5
Ingredienser
Tomatsalsa
1 kurv cherrytomater
1 stk sjalottløk
0.25 stk sitron
1 klype havsalt
1 klype pepper
1 bunt gressløk
Baguette
1 stk stor baguette
1 pk stekt og skivet kreolsk
1 pk kremost naturell
Instruksjoner
Tomatsalsa
Start med å lage tomatsalsaen. Del cherrytomater i fire og finhakk sjalottløken. Bland sammen med sitronsaft, salt, pepper og finhakket gressløk.
Baguette
Del baguetten i to på tvers og så på langs. Bruk eventuelt sandwichbrødskiver.
Smør med kremost naturell på begge sider. Dander med Stekt & Skivet kreolsk.
Avslutt med tomatsalsaen og mer gressløk.