Greenfield Toast

Greenfield Toast

En supergod og sunn toast med base av grønne erter og basilikum.

Print

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5

Ingredienser

Denne oppskriften er laget for 4 porsjoner.

2 pk Spiseklar Stekt og skivet soltørket tomat

Godt toasted brød (f. eks. et godt surdeigsbrød)

1 pose frosne erter

Juice fra 1 lime

½  finhakked chili

½ bunt koriander

1 ss Extra Virgin Olive Oil

Salt Pepper etter smak

½ rødløk

Instruksjoner

  1. Kok opp ertene i litt saltet vann. Kokes kun i 1 minutt.
  2. Skyll av ertene i kaldt vann og mix med en blender eller med en stavmikser.
  3. Bland i olivenolje, limejuice, salt og pepper og ¼ finhakked rødløk.
  4. Toast brød.
  5. Smør ertemole på brødskiven, topp med Spiseklar kylling, litt finhakket rødløk (eller syltet rødløk) og litt frisk koriander. Avslutt med en liten dæsj olivenolje og/eller limejuice 😊