Spaghetti med kylling og oliven
Enkel og lettlaget spaghetti med stekt og skivet kylling.
PrintI alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Ingredienser
1 pk Stekt og skivet kylling classic/soltørket tomat
300 g Spagetti
4 stk Hvitløksfedd
150 g Cerrytomater
50 g Bladpersille
100 g Kalamata oliven
1 stk Parmesan til topping
1 stk Klype salt og pepper
Instruksjoner
- Kok spagetti etter anvisning på pakken.
- Kutt hvitløk i tynne skiver og ha den i en stekepanne med litt olivenolje.
- Kutt cherrytomatene i to.
- Ha hvitløken i en panne med litt olivenolje og brun den i et par minutter.
- Ha i cherrytomatene sammen med hvitløken og la det surre på svak varme mens pastaen koker.
- Hell av vannet til spagettien og ha den i pannen sammen tomat og hvitløksblandingen.
- Bland inn skivet kylling, oliven og en skvett olivenolje.
- Smak til med salt og pepper og bland alt godt sammen på svak varme.
- Server med oppkuttet bladpersille og revet parmesan.