Italiensk bruschetta med kylling

Italiensk bruschetta med kylling

Smakfull bruschetta med avokado, perfekt til lunsj eller kvelds.

Print

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5

Ingredienser

1 pk Spiseklar classic/soltrøket tomat
4 stk Godt brød i skiver
2 ss Olivenolje
1 stk Knust hvitløksfedd
2 stk Avokado i skiver
200 g Cherrytomater, delt i to
200 g Fersk mozzarela
2 ss Balsamico
1 stk Håndfull fersk basilikum
1 klype salt og pepper

Instruksjoner

Del brødet i skiver og varm olje i en stekepanne. Stek brødskivene sprø, knus ett fedd hvitløk og gni inn på brødskivene.

Del avocado i skiver, cherrytomater i to og riv mozzarella. Topp skivene med avocado, kylling, cherrytomater og revet mozzarella.

Topp med balsamico, basilikum, salt og pepper.