![Lun kyllingsalat med pinjekjerner og tomat](https://spiseklar.no/wp-content/uploads/2025/01/Lun-kyllingsalat.jpg)
Lun kyllingsalat med pinjekjerner og tomat
Varm og deilig lunsj salat
PrintI alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Ingredienser
1 pk Spiseklar kyllingfilet soltørket tomat
250 g Cherrytomater
2 stk Fedd hvitløk
4 ss Olivenolje
1 pk Ruccola
2 stk Håndfull basilikum
4 stk Fersk mozarella
2 ss Ristede pinjekjerner
Salt og pepper etter smak
Instruksjoner
Forvarm ovnen til 180 grader.
Knus hvitløksfeddene og legg sammen med cherrytomater og olivenolje i en ildfast form. Krydre med salt og pepper og bland sammen. La det stå i ca. 20 minutter midt i ovnen.
Rist pinjekjernene raskt i en tørr panne. Når tomatene er ferdige anretter du sammen med mozzarella, ruccola, og topper med kylling og ristede pinjekjerner olivenolje og friske urter.